Общи условия

Общи условия за връщане на закупени продукти през Интернет

Уважаеми клиенти, 

Ако описанието на характеристиките при избора Ви на продукт от нашия сайт не е достатъчно, моля да се свържете с нас за консултация и повече информираност! Можете да ни посетите и в нашия магазин (вижте Меню “Контакти”)

  • Стока без дефект може да се върне до 14 дни за сметка на клиента, като се попълни стандартен формуляр в срока на този период!

  • Върнатите продукти трябва да са във външния вид, като при доставката.

  • Няма да се приемат продукти, на които цялостта на опаковката е нарушена в следствие от удари или са залети с течности, както и при въздействия от всякакъв вид.

  • Продуктите трябва да са в оригинална опаковка с непокътнати етикети, с оригиналната гаранция и с всички други първични счетоводни документи, показващи конкретната продажба.

  • Закупените стоки трябва да се върнат и с всички съпътстващи промо-продукти, ако има такива.

  • Стоки с дефект или повреда в рамките на гаранционния период, се връщат след преминаване през оторизиран, конкретно за продукта сервиз, съгласно гаранционните условия. Клиентът заплаща доставката до съответния сервиз. Ако от този сервиз се изготви протокол за замяна на дефектния продукт, клиентът заплаща доставката на подменената стока до посочения от него адрес.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки – изтеглете от тук >

Надзорен орган

Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл. “Славейков” № 4А, ет. 3, 4 и 6,
Телефон:  02 980 25 24
Факс:        02 988 42 18
Гореща линия: 0700 111 22
Website: www.kzp.bg

Гаранционна поддръжка

Оторизираните сервизи за продукти, закупени от ЯНТЕХ ЕООД по време на гаранционния период, са описани в гаранционните карти или могат да Ви бъдат предоставени при запитване.
За извънгаранционната поддръжка може да разчитате и на нас!

Забележка: При покупката на определен продукт, нашата фирма издава съответните първични счетоводни документи и гаранционна карта, показваща условията за ползване на изделията и гаранционните сервизи в страната!

Вижте повече за гаранционните условия тук >